I després

Un accés nou permet arribar a l’emblemàtica cala del Pi de Platja d’Aro

Compartiu aquesta història

Segons informa El Punt, l’emblemàtica cala del Pi de Platja d’Aro disposa finalment d’un accés nou, després que el 23 de juny passat es va reobrir el tram del camí de ronda nord o de Treumal, que uneix la cala Sa Cova ambla cala del Pi. Aquest tram estava afectat per unes esllavissades provocades pels efectes del temporal de neu del mes de març del 2010.

El vial nou l’integren onze trams d’escala, amb 11 esglaons cadascun (120 en total) i un paviment de llosa de formigó. Els replans tenen un acabat raspallat i totes les peces són de color cendra. També hi ha un sistema de recollida d’aigües pluvials, il·luminació tipus balisa encastada als murs de contenció laterals, així com passamans i baranes que s’instal·laran properament.

D’aquesta manera es materialitza una de les prioritats del nou equip de govern municipal, de CiU i el PP, per recuperar l’accés tant a la cala del Pi com el d’una part del camí. Amb tot, encara hi ha actuacions pendents, com per exemple refer un segon tram del camí de ronda de Treumal, afectat també per esllavissades, a la zona de la cala dels Canyers, que uneix la cala del Pi amb la cala Belladona, on la solució és més complexa, i requereix un estudi més profund. Aquest tram continua tallat i degudament senyalitzat, malgrat que aquests mesos s’han detectat intents dels usuaris per continuar-hi accedint.

El més llegit

I després