I després

Ultimant la programació de la Casa Irla

Compartiu aquesta història

Després de dos mesos d’aturada de l’activitat a la Casa Irla, aquest mes de març reprenen la programació cultural. I ho faran com sempre amb les seccions habituals: amb el cicle literari que iniciaran el dia 16 de març amb el periodista Pere Martí i Colom que presentarà el seu llibre “El dia que Catalunya va dir prou”, una presentació literària molt especial per l’estreta vinculació de Pere Martí amb la nostra ciutat. També es comptarà amb la presència del ganxó Jose Ortega, de Quim Cubert i David Pagès.
Pel que fa a la música en directe, i també com és habitual es comptarà amb un ampli repertori d’estils musicals, per tal que tothom hi trobi la peça que li agradi: des de Cesk Freixas, Miquel Abras, Acousters, o el grup de casa Bipolar.
I comptant l’habitual col·laboració de l’Alfons Hereu s’oferirà un cicle de cinema, en aquesta ocasió les nits dels divendres d’abril i maig.
En l’apartat d’exposicions d’art, després de l’èxit de les fotografies del pediatre Carlos Casabona, aquest dissabte dia 9 de març a les 19h. s’inaugura una nova exposició de pintura de Jesus M. Ramos sota el títol: “Territoris: mirades, somnis i representacions”. També es podran contemplar, al llarg d’aquesta programació, les obres de Pablo Rey i Isa Ruiz.
La setmana vinent ja s’estarà en disposició de publicar tots els detalls amb el dossier de tots els actes de la programació cultural primavera 2013.
Casa Irla. Fundació Josep Irla, Telèfon: 972 11 74 39

El més llegit

I després