I després

Últim dia per lliurar les targetes de participació al Guíxols Gaudeix de Nadal

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda acaba el termini per tal de lliurar les targetes de participació degudament omplertes de la campanya de Nadal del Guíxols Gaudeix.

Des del 25 de novembre i fins al 6 de gener els clients que compraven a diferents establiments adherits a la campanya podien anar segellant la seva targeta fins a aconseguir omplir les 10 caselles per a compres majors de 15€.

Ara, aquestes targetes s’han de portar a l’oficina de turisme, al Monestir, on després de fer les comprovacions corresponents, rebran automàticament un val de descompte de 10€ per gastar-se a les mateixes botigues col·laboradores.

Ja s’han lliurat més de 650 butlletes a l’Oficina de Turisme i aquest dilluns entraran, a més, en el sorteig de diferents premis en vals de compra.
En total hi haurà 5.000€ a repartir en 1 primer premi de 2.000€, un segon premi de 1.000€, un tercer de 500 i 10 premis de 150€ en vals de compra a Sant Feliu.

La campanya de promoció del comerç local Guíxols Gaudeix va néixer l’estiu del 2020 per ajudar a reactivar el sector comercial local després de l’aturada econòmica que van representar dels primers mesos de la pandèmia. En la primera edició van ser 250 butlletes participants en el sorteig.

Dilluns es farà el sorteig a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després