I després

Nota de Guíxols des del Carrer – En Comú Podem: “Jéssica Albiach i Jordi Lloveras destaquen la gran necessitat d’invertir en places de residència per a la gent gran a Sant Feliu”

Compartiu aquesta història

(Jordi Lloveras i Jéssica Albiach davant l’Asil Surís de Sant Feliu de Guíxols).

Nota de Guíxols des del Carrer – En Comú Podem: “Jéssica Albiach i Jordi Lloveras destaquen la gran necessitat d’invertir en places de residència per a la gent gran a Sant Feliu”

La presidenta del grup parlamentari dels comuns va visitar ahir Sant Feliu de Guíxols per donar suport al candidat de Guíxols des del carrer-ECP a les pròximes eleccions municipals. Jordi Lloveras va recordar la falsedat de les promeses del alcalde Carles Motas d’ampliar i modernitzar l’asil Surís com un dels objectius prioritaris des del 2019 i va destacar que el 90 per cent de les inversions no s’han fet en polítiques socials sinó en projectes com el Thyssen, una petita ampliació de places d’aparcament, que ara ja no seran gratuïtes i altres despeses com la nova oficina de turisme que costa per damunt del milió d’euros.

Jéssica Albiach s’ha mostrat convençuda de que cal aprovar els pressupostos de la Generalitat i ha acusat el PSC de posar línies vermelles a fer-ho anant directament en contra de les polítiques ha que està aprovant el govern central. El PSC, va afirmar “aposta per projectes ancorats en el segle passat i no en l’actual” ja que posa com a condicions el quart cinturó del Vallés o l’ampliació de l’aeroport del Prat. Aquest objectius son contradictoris amb un futur de transport públic lligat al tren i va destacar el projecte del tren tram a les comarques de Girona, concretament el tram de la Costa Brava que tindrà parada a Sant Feliu de Guíxols segons l’estudi que consta als pressupostos defensats pels comuns al Parlament de Catalunya. Lloveras va posar de manifest que l’edifici de l’asil Surís , construït el 1906, està vell i obsolet. Actualment compta amb 32 places públiques de les 112 que hi ha a la ciutat. Jéssica Albiach ha dit que “la gestió de la residència Surís demostra que el govern de TxSF-PSC està posant una catifa vermella al turisme desbocat en lloc d’atendre a la nostra gent gran”.

(Jéssica Albiach a la plaça Salvador Espriu durant la mateixa visita).

 

El més llegit

I després