I després

“Tu, tot, tothom”, les JERC a la Festa Major Jove 2011

Compartiu aquesta història

Nota de les JERC – Guíxols

Les JERC Guíxols, juntament amb la resta d’entitats del Consell Local de la Joventut de Sant Feliu de Guíxols, hem estat presents per quart any consecutiu a la Festa Major sota el lema “Tu, tot, tothom”.

Com cada any, el Consell de Joves, a través de les associacions, ha pogut organitzar la Festa Major Jove, un seguit d’activitats dirigides als joves, així com les nits de concerts a la zona de les barraques a la platja.

El diumenge 31 de juliol, les JERC Guíxols, vam seguir la tradició de realitzar una cercavila pels carrers de la ciutat amb els Trabucaires de l’Albera, amb l’acompanyament com a èxit i novetat de la batucada Percussió Ganxona. I la nit del dilluns 1, vàrem fer sonar a l’escenari de la platja els grups The Joke i els ganxons No More Lies.

Per la nostra banda, volem agraïr el suport rebut de l’Ajuntament, especialment de l’Àrea de Joventut, als Trabucaires de l’Albera i als membres de Percussió Ganxona, així com als grups musicals i a tota la gent que ha participat i ha fet possible la Festa Major ganxona! A tothom: gràcies!

El més llegit

I després