I després

TSF REPARTEIX MANTES AL TEATRE

Compartiu aquesta història

Els regidors de Tots per Sant Feliu (TSF) han repartit aquest diumenge a la tarda desenes de mantes entre els assistents a l’obra “Passat el riu” que es representava al teatre-auditori, corresponent a la programació del Concurs de Teatre Amateur. Segons una nota enviada als mitjans, “el motiu d’aquesta acció de protesta és la insuficient calefacció de què disposa aquest equipament, i el retard en executar obres per a millorar-lo”.
El cap de llista de TSF, Carles Motas, declarava que el sistema d’escalfament del teatre està obsolet “des de fa anys” i que “ningú hi ha fet mai res, malgrat les queixes dels usuaris i els espectadors”. Afegia que “amb el repartiment de mantes, en clau d’humor, es pretén solucionar la manca de climatització fins que l’Ajuntament hi dugui a terme les obres necessàries”.
Apunten que “el teatre es manté calent deixant-hi sis estufes enceses durant tot el dia abans de portar-hi a terme les funcions. Tot i això, entre el centenar d’assistents a la funció d’aquest diumenge, ja n’hi havia alguns que es duien una manteta de casa. D’entre la resta, van ser desenes els assistents que van agrair la manta que se’ls oferia”.
La nota prossegueix apuntant que “ja fa gairebé un any l’Agrupació Teatral Benet Escriba va denunciar les mancances de l’equipament, com també ho va fer TSF al plenari, així com altres grups de l’oposició. Però ha estat tot just ara, a pocs mesos de les eleccions, que per fi el govern de CiU i PSC considera que ha arribat el moment de fer-hi obres”
Motas interpreta aquesta actuació en clau electoralista, igual que les nombroses obres públiques que s’han posat en marxa en el municipi en les darreres setmanes.

El més llegit

I després