I després

TSF RECLAMA SUBSTITUIR J.GARCIA I P.ALBÓ

Compartiu aquesta història

A les poques hores de la demanda de baixa del PSC de Juanjo Garcia, Tots per Sant Feliu (TSF), reclama que el que fins ara ha estat portaveu del grup municipal del PSC, sigui substituït en aquesta tasca institucional davant l’abandonament de la seva militància del partit així com la de Pere Albó com a vicealcalde, ja que aquest segon també ha renunciat a les sigles del PSC.
Consideren que” ja no és el legítim representant del partit que va contraure el pacte de govern amb CiU el 2011, i per tant no hauria de seguir parlant en nom de la formació”, segons entén el portaveu de TSF, Carles Motas.
En la nota distribuïda als mitjans, el representant de la formació independent considera que “El regidor Juanjo García sempre s’ha autodefinit com un gran defensor de l’ètica, i ara té una bona ocasió per demostrar-ho davant la seva manca d’autoritat moral per seguir parlant en nom del PSC. No és moment de donar a entendre que s’aguanta la cadira pel sou” rebla el cap de l’oposició.
Pel que fa al vicealcalde, TSF apunta que “la seva discrepància amb el partit que li va proporcionar el càrrec que ostenta ha arribat a l’extrem que Albó ha abandonat la bancada socialista a la Diputació de Girona per passar a la del grup dels no adscrits”.
TSF ja va intentar forçar el debat, mitjançant una moció al plenari, per debatre la legitimitat d’Albó per ostentar un càrrec que va aconseguir com a cap de llista d’unes sigles “que ara rebutja”. La moció no va ser admesa en comissió informativa.
Segons el grup opositor, la marxa de García del PSC ha provocat que, dels cinc regidors socialistes al plenari ganxó, tres (Pere Albó, Júlia Vendrell i Juanjo García) “hagin expressant públicament el rebuig a les sigles de la llista amb què van participar a les eleccions, per un motiu o altre”.
TSF considera urgent la formació d’un grup de regidors no adscrits per tal que els ciutadans que van votar el PSC “sàpiguen qui els continua representant i qui no”. Als socialistes els queden dos edils que encara no han expressant el rebuig a les seves sigles: Joan Vicente i Verónica Lahoya.
Motas afirma que el grup mixt serviria per mostrar clarament la voluntat del PSC de Sant Feliu per “renovar i deixar anar llast” de cara a les pròximes eleccions municipals; una decisió que considera encertada en el si d’un partit “històricament important i molt necessari” per al municipi de Sant Feliu.

El més llegit

I després