I després

3 NOTÍCIES I 3 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DUES INFORMACIONS DEL CARNAVAL
Aquest dissabte de celebra al pavelló de La Corxera un dels actes d’obertura del Carnaval 2015 previ a les desfilades, concurso i balls de la setmana entrant. Es tracta del sopar multitudinari de colles en el qual tothom es porta l’àpat i on, amb la presència de la Carnestoltes, participants i autoritats s’escalfen motors de cara a les diades festives que es troben a pam i toc.
Quant als actes paral·lels, aquest cap de setmana comença el Carnaval Gatronòmic amb la participació de 18 establiments els menús dels quals trobareu en el següent arxiu: MENÚS RESTAURANTS CARNAVAL GASTRONÒMIC GANXÓ

500 CARNAVAL SOPAR

MEMORIAL J.A.SAMARANCH AL CLUB NÀUTIC DE SFG
Aquest cap de setmana 7 i 8 de febrer se celebra a Sant Feliu una nova edició cap de setmana del Trofeu Samaranch, una regata per les classes Europa i 420 que enguany arriba a la seva 25a edició. Es tracta d’una regata puntuable pel Campionat de Catalunya de les dues classes que integra i que constarà de sis proves repartides entre les dues jornades. Els regatistes participants hauran de completar un mínim de dues de les sis mànegues previstes, i es descartarà la pitjor de cada quatre.
Les proves s’iniciaran al migdia i l’hora límit per les sortides del darrer dia serà dos quarts de cinc de la tarda. Segons previsions de l’organització, hi hauria una cinquantena de regatistes d’Europa i una vintena participarien a la classe 420.

500 420

 

ESPAI INFANTIL AL MERCAT COBERT
L’Associació de Comerciants ha publicat a les xarxes socials la fotografia de l’espai infantil que han habilitat a l’interior del Mercat municipal cobert per tal de que els més petits es puguin entretenir mentre els pares i mares realitzen les compres en aquest espai o bé en làmbit.

10603731_795862400461054_2812298215914576391_n

El més llegit

I després