El grup municipal de Tots per Sant Feliu (TSF) ha fet una nota i ha denunciat per Facebook que l’esllavissament que es va produir a l’ermita de Sant Elm es podia haver evitat amb una actuació a temps atès que el seu grup ja va advertir al govern de les esquerdes que evidenciaven la possibilitat que la barana cedís.
El grup independent ha adjuntat una còpia de l’acta del Ple del 19 de juliol de 2012 en la qual hi consta que un dels seus regidors ho comunicava al govern en l’apartat de precs i preguntes.
TSF assegura que “la deixadesa, lentitud i despreocupació de CiU i el PSC està afectant directament al moll de l’os de la nostra ciutat. Fa massa temps que venim denunciant aquesta despreocupació per les coses importants, per les persones i la ciutat en general i l’esllavissada de Sant Elm és una mostra més d’aquesta forma d’actuar”.
Quant a aquest fet en concret, incideixen en les declaracions que l’alcalde, Joan Alfons Albó, va fer dijous a la nostra emissora tot apuntant que malgrat la urgència en el procés, el temporal dels darrers dies havia incrementat el deteriorament  a la qual cosa responen que, ara, “els tècnics a córrer i l’alcalde a continuar mentint” i que “menys mal que era urgent, per això ha esperat a que s’enfonsi per fer-hi alguna cosa”.
Finalment, celebren que “no s’hagi hagut de lamentar cap desgràcia major però, és trist veure com la ciutat s’esquerda per deixadesa i despreocupació i en ocasions, com en aquest cas, tenir la raó no ens fa estar contents”.
Clicqueu per ampliar:

525178_450530508348747_297785258_n