I després

Celebració de la diada de la Policia Local

Compartiu aquesta història

Divendres al migdia es va celebrar al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, la diada de la Policia Local a la qual es convida a altres cossos policials com els Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Nacional així com representants de Bombers, Protecció Civil o Creu Roja.
A diferència de passades edicions no hi va poder assistir la padrina de la Policia Local, la baronessa Thyssen, ni el subdelegat del govern a Girona però sí que es va comptar amb la presència del regidor de Seguretat, Francisco Cárdenas, que feia la seva primera aparició pública després que fa unes setmanes va patir un infart que va obligar a traslladar-lo a Barcelona.
Cárdenas va dir que es va trobant millor, que li serà difícil ser un bon malalt perquè li agrada molt estar al front de la Policia Local i li dóna molta satisfacció quan els ciutadans agraeixen les intervencions dels agents. També va agrair les funcions que a dia d’avui està fent el regidor que cobreix la seva baixa, Juanjo Garcia Cañadas, al temps que encoratjava als agents a encarar la feina amb el màxim esperit de servei públic malgrat les limitacions econòmiques que, com a la resta d’àrees de l’Ajuntament, suposa la política d’estalvi dels consistoris.
Les intervencions de l’Inspector en Cap (Josep Miñarro), del regidor en funcions i de l’alcalde, Joan Alfons Albó, també contenien missatges en què s’estimulava la professionalitat del servei a la comunitat i la responsabilitat del col·lectiu envers els ciutadans.
A més de les distincions pel temps servint al cos, per actuacions puntuals i el reconeixement a servidors d’altres cossos, cal destacar el sentit homenatge que els companys varen retre al company Josep Barceló que fa un any va morir després d’una llarga malaltia tot lliurant un ram de flors a la seva vídua.

Policia local 3

El més llegit

I després