I després

TSF aposta per un nou aparcament a la carretera de Tossa connectat amb el de l’estació de busos i la Corxera

Compartiu aquesta història

La formació vol continuar apostant pels aparcaments dissuasius que permetin deixar el cotxe prop del centre.

El seu candidat, Carles Motas, recorda que l’actual aparcament de l’estació de busos és la primera fase d’un projecte molt més gran que preveu més de 500 places noves.

La proposta de Tots per Sant Feliu és continuar amb la fase 2 del projecte, creant un altre aparcament a la carretera de Tossa, on actualment ja hi ha una zona d’estacionament. Seria una zona similar a l’actual aparcament de l’estació de busos amb la que, a més, estaria connectada a través d’un túnel. La intenció és que aquestes dues àrees estiguin també enllaçades amb l’actual zona d’aparcaments de la Corxera.

Aquesta actuació permetria desenvolupar el carrer Narcís Massanas i modificar així l’accés a la carretera de Tossa, que deixaria de ser l’encreuament davant del teatre.

Aquest seria una de les grans apostes per incrementar l’aparcament a la ciutat. De tota manera, Motas assegura que a l’altra banda de la ciutat, a la carretera de Palamós, també s’adequarà més espai per estacionar.

El candidat de Tots per Sant Feliu s’ha mostrat molt crític amb les propostes d’aparcament soterrat que contemplen altres partits polítics que concorren a les eleccions. Motas explica que són propostes que ja s’havien contemplat dècades enrere i que no s’han fet perquè són inviables, entre d’altres, perquè es volen realitzar en zones declarades inundables.

Motas va donar més detall d’aquest projecte a la presentació de la seva candidatura divendres passat al teatre, on es va projectar una simulació de com quedarà aquesta interconnexió entre els aparcaments de l’estació de busos, la Corxera i el nou espai de la Carretera de Tossa.

El més llegit

I després