I després

TSF ACUSA AL GOVERN DE DEIXADESA

Compartiu aquesta història

El grup polític Tots per Sant Feliu (TSF) ha cursat una nota als mitjans en la qual continua acusant al govern municipal de manca de predisposició per posar en marxa els serveis turístics assegurant que “la temporada turística ja ha començat arreu, però sembla que l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i el seu govern, CiU-PSC, no se n’han adonat encara. Els serveis d’informació i atenció al visitant, així com els parcs infantils segueixen tancats com si del mes de novembre es tractés”.
En la nota continuen incidint en la darrera contractació que varen discutir en un passat ple destacant que “resulta incomprensible que es destinin recursos a contractar gestors turístics i no es tingui la més mínima atenció a la gent que ens visita. Amb els recursos destinats a la contractació del gestor turístic es podrien contractar uns 14 informadors”
Tot seguit també subratllen un altre dels retrets anteriors en què denunciaven la tardança en les adjudicacions dels xiringuitos considerant que “la deixadesa de l’equip de govern que va quedar demostrada quan es van fer tard les adjudicacions a les empreses turístiques que ofereixen serveis a les platges, que no van poder obrir per setmana santa. Aquest perjudici directe a les empreses s’ha traslladat, ara, als visitants.
A la nota, a la qual s’han annexat diverses fotografies de l’interior de la caseta d’informació turística de Sant Pol i una d’exterior amb un cartell que adreça als visitants a anar a fer les consultes al Monestir, demanen a l’equip de govern “que afrontin les seves responsabilitats, que actuïn de manera urgent per no perjudicar al motor econòmic de la ciutat i que posin punt i final a aquesta espiral de despropòsits en el sector turístic”.
No es descarta que en l’apartat de precs i preguntes del ple d’aquest dijous Tots per Sant Feliu torni a incidir sobre aquestes qüestions.

El més llegit

I després