I després

TROBADES BIBLIOTECA SANTA CRISTINA

Compartiu aquesta història

La biblioteca organitza una sèrie de trobades amb els autors gironins Rafel Nadal, Elena Porras Sánchez i Carlos Casabona.
La Biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro, com a equipament municipal d’accés lliure, gratuït i obert a tothom, és també la porta d’entrada al coneixement, al diàleg, al debat i a la participació ciutadana en activitats culturals i recreatives. I vol esdevenir també plataforma de la cultura gironina.
Per aquesta raó, la Regidoria de Cultura, amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i el seu programa Lletres en viu, convida a l’escriptor Rafel Nadal el 27 de novembre a les 19h a la sala d’adults de la biblioteca Baldiri Reixac.
L’autor vindrà a parlar-nos de la seva darrera obra Quan en dèiem xampany, que s’endinsa en la història de quatre generacions de la saga familiar Oller, dedicada al comerç i fabricació de taps de suro destinats al xampany i el cava i ens presenta els moments més importants de la història del segle XX. Per escriure la novel·la ha comptat amb un exhaustiu procés de documentació que l’ha portat a investigar cartes, fotografies i dietaris de l’època per poder oferir una obra el més acurada possible.
Rafel Nadal és periodista i escriptor i col·labora habitualment a diferents mitjans de comunicació. Entre les seves obres cal destacar la novel·la Quan érem feliços, amb la que va rebre el Premi Josep Pla de Narrativa del 2012.
Tradicionalment en les darreries de l’any, la biblioteca convida a autors catalans reconeguts per la crítica i aclamats pels lectors: Najat El Hatchmi, Ramon Solsona, Maria Mercè Roca, Eduard Màrquez… i per seguir potenciant autors gironins la Regidoria de Cultura també convida a l’autora platjarenca Elena Porras Sánchez que presentarà el proper 5 de desembre a les 19h, el seu tercer llibre Azúcar, sal y limón, una comèdia actual i desenfada, la qual anirà acompanyada d’una degustació de vins del celler Vella Lola. I el 12 de desembre també a les 19h, el Dr Carlos Casabona ens parlarà del seu llibre Tu eliges lo que comes, amb el qual ens desvetllarà quins són els millors hàbits alimentaris.

El més llegit

I després