CURS D’INFORMADOR TURÍSTIC
El proper dilluns 24 de novembre a les 10 h del matí al Servei  d’Ocupació Municipal (1r pis estació d’autobús) es farà una sessió  informativa del Curs Certificat de Professionalitat De Promoció  turística local i informació al visitant que esta previst que es porti a terme als matins de 9 a 15h del mes desembre l mes de juliol. És un curs subvencionat que inclou practiques en empresa. Es tracta d’un curs d’accés al treball d’informador turístic de recepció d’hotel, càmping, oficina de turisme, etc.
Organitzen: Consell Comarcal del Baix Empordà i Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el Finançament del servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

CURS D’INICIACIÓ AL 3D AL CLUSTER DE SFG
Els dies 24, 25, 26, 27,i 28 de novembre es portarà a terme a Arttic Creative Studio, del carrer Sant Adolf, 18 de Sant Feliu de Guíxols, un curs a la iniciació al 3D que constarà de 10 hores en total.
Les inscripcions es poden fer a traves de l’oficina del Pla de Barris trucant al telèfon 972.32.70.19 o bé directament trucant a l’Associació Arttic al telèfon 872.21.90.45 en horari de 10 a 14 hores de dilluns a divendres.
Cal recordar que aquest i la resta de cursos i tallers, per qüestions d’espai, no poden superar les 10 persones i que cal disposar d’ordinador portàtil propi. Es recomana que estigui lliure de virus, disposi de connexió WIFI i funcioni correctament per tal de poder fer les practiques del curs.