INFORMACIÓ DE DOS CURSOS A SFG

CURS D’INFORMADOR TURÍSTIC
El proper dilluns 24 de novembre a les 10 h del matí al Servei  d’Ocupació Municipal (1r pis estació d’autobús) es farà una sessió  informativa del Curs Certificat de Professionalitat De Promoció  turística local i informació al visitant que esta previst que es porti a terme als matins de 9 a 15h del mes desembre l mes de juliol. És un curs subvencionat que inclou practiques en empresa. Es tracta d’un curs d’accés al treball d’informador turístic de recepció d’hotel, càmping, oficina de turisme, etc.
Organitzen: Consell Comarcal del Baix Empordà i Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el Finançament del servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

CURS D’INICIACIÓ AL 3D AL CLUSTER DE SFG
Els dies 24, 25, 26, 27,i 28 de novembre es portarà a terme a Arttic Creative Studio, del carrer Sant Adolf, 18 de Sant Feliu de Guíxols, un curs a la iniciació al 3D que constarà de 10 hores en total.
Les inscripcions es poden fer a traves de l’oficina del Pla de Barris trucant al telèfon 972.32.70.19 o bé directament trucant a l’Associació Arttic al telèfon 872.21.90.45 en horari de 10 a 14 hores de dilluns a divendres.
Cal recordar que aquest i la resta de cursos i tallers, per qüestions d’espai, no poden superar les 10 persones i que cal disposar d’ordinador portàtil propi. Es recomana que estigui lliure de virus, disposi de connexió WIFI i funcioni correctament per tal de poder fer les practiques del curs.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació