I després

Trobada de motos històriques aquest diumenge a Sant Feliu de Guíxols

Un any més, Sant Feliu de Guíxols serà seu d'una trobada de motocicletes històriques. L'esdeveniment, organitzat per l'Associació de Motos Històriques Gironines i amb la col·laboració activa de l'ajuntament guixolenc, arriba enguany a la seva 29a edició, i ho fa, com en anteriors ocasions, amb un combinat de marxa motera, exposició de motocicletes i àpats populars.

Compartiu aquesta història

Un any més, Sant Feliu de Guíxols serà seu d’una trobada de motocicletes històriques. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació de Motos Històriques Gironines i amb la col·laboració activa de l’ajuntament guixolenc, arriba enguany a la seva 29a edició, i ho fa, com en anteriors ocasions, amb un combinat de marxa motera, exposició de motocicletes i àpats populars. L’acte serà aquest diumenge, 16 de febrer de 2020, al llarg de gairebé tot el matí, encara que els vehicles no arribaran a la població ganxona fins a les 12:00 hores del migdia, orientativament.

L’horari de la jornada serà el següent:

8:00h a 9:00h -> Concentració i inscripcions al restaurant El Cabrit, ubicat al nº423 de la carretera Barcelona (Girona).
9:00h a 10:00h -> Esmorzar per als inscrits al mateix restaurant.
10:00h -> Sortida amb els vehicles seguint el recorregut: Fornells de la Selva, Quart, Sant Andreu Salou, Llagostera, Sant Grau i Sant Feliu de Guíxols.
12:00h -> Arribada a Sant Feliu de Guíxols i exposició de motos clàssiques al passeig marítim.
13:00h -> Tornada a Girona passant per Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cassà de la Selva i Fornells de la Selva.
13:45h -> Arribada al restaurant El Cabrit i dinar per a les persones inscrites.

Tot i que la jornada va dedicada a les motocicletes històriques, qui no disposi d’un d’aquests vehicles pot sumar-se a la trobada igualment, ja sigui amb un altre tipus de moto o amb un cotxe. Això sí, per a participar-hi cal formalitzar-ne la preinscripció mitjançant una trucada telefònica al 663 377 707 (horari d’atenció: cada dia entre les 17h i les 22h) abans d’aquest dijous, 13 de febrer. L’organització també adverteix que, en cas de mal temps, l’acte seguirà en peu, cadascú amb el vehicle que consideri oportú.

El més llegit

I després