I després

TripAdvisor premia Ca l’Isern i Rey del Jamón

Compartiu aquesta història

Els restaurants Ca l’Isern i El Rey del Jamón, de Sant Feliu de Guíxols, han estat guardonats amb el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor que premia una hospitalitat destacada que només es concedeix a negocis que obtenen contínuament opinions excepcionals de viatgers en TripAdvisor, al que hi poden optar establiments de tot el mont dels quals només un 10% rep aquest prestigiós premi.
El premi s’aconsegueix a partir de les puntuacions que aporten els viatgers en establiments que tinguin al menys 12 mesos d’antiguitat al llarg dels quals es recullen les opinions dels viatgers.
Els dos establiments, que ja gaudeixen a nivell local d’una opinió molt positiva tant en qualitat, servei com preu, veu premiada la seva trajectòria en pro del bon nom de la gastronomia guixolenca.
TripAdvisor és el lloc web de viatges més gran del món, on els viatgers poden planejar i organitzar el viatge ideal. Proporciona consells fiables de viatgers així com una àmplia varietat d’opcions de viatges i funcions de planificació amb enllaços directes i eines de reserva. Els llocs amb la marca TripAdvisor conformen la comunitat de viatges més gran del món gràcies als més de 200 milions de visitants únics al mes i més de 100 milions d’opinions i comentaris que ofereixen els seus serveis a més de 30 països.

JAMON

El més llegit

I després