Tretze nedadors del Xaloc fan la travessia Tossa- Sant Feliu i aquest diumenge nova prova

El passat dissabte, 13 nedadors i nedadores de l’Aquàtic Club Xaloc, varen cobrir, nedant, la distància que separa la platja de la Mar Menuda de Tossa de Mar i la platja del davant de Sant Feliu de Guíxols.

Els nedadors varen matinar per tal de desplaçar-se fins a Tossa d’on varen sortir a les 9 en punt del matí disposats a cobrir els 12 km que separen ambdues platges, comptabilitzant el pas per Vallpresona  a les 10:15 h. i arribant al Racó de Garbí de sant Feliu de Guíxols a les 11:50 h.

Per tant, foren gairebé tres hores de travessia d’aquesta prova no competitiva atès que el propòsit era exclusivament nedar acompanyats de caiacs que marcaven el rumb als participants i les embarcacions de suport que s’encarregaren de l’avituallament dels esportistes.

Al final, bones sensacions i satisfacció pel repte aconseguit a més de la proposta de tornar-ho a repetir ja que s’ho varen passar molt bé tots plegats.

D’altra banda, aquest diumenge està programada la 38ena Travessia i pel dia 28, la Volta del Serrà de les quals informarem al llarg de la setmana.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació