El passat dissabte, 13 nedadors i nedadores de l’Aquàtic Club Xaloc, varen cobrir, nedant, la distància que separa la platja de la Mar Menuda de Tossa de Mar i la platja del davant de Sant Feliu de Guíxols.

Els nedadors varen matinar per tal de desplaçar-se fins a Tossa d’on varen sortir a les 9 en punt del matí disposats a cobrir els 12 km que separen ambdues platges, comptabilitzant el pas per Vallpresona  a les 10:15 h. i arribant al Racó de Garbí de sant Feliu de Guíxols a les 11:50 h.

Per tant, foren gairebé tres hores de travessia d’aquesta prova no competitiva atès que el propòsit era exclusivament nedar acompanyats de caiacs que marcaven el rumb als participants i les embarcacions de suport que s’encarregaren de l’avituallament dels esportistes.

Al final, bones sensacions i satisfacció pel repte aconseguit a més de la proposta de tornar-ho a repetir ja que s’ho varen passar molt bé tots plegats.

D’altra banda, aquest diumenge està programada la 38ena Travessia i pel dia 28, la Volta del Serrà de les quals informarem al llarg de la setmana.