I després

Raimon oferirà cançons del nou disc i les més emblemàtiques aquest dijous al port

Compartiu aquesta història

Aquest dijous Raimon fa una excepció en la seva dinàmica de no oferir concerts a l’aire lliure i pujarà a l’escenari de l’espai Port del Festival Internacional de la Porta Ferrada com a preludi del tancament de la 49ena. edició que tindrà lloc dissabte amb la Compañia de Antonio Gades i el seu Fuenteovejuna.

Després de gairebé cinquanta anys posant veu a una manera de ser i una manera de sentir, Raimon torna als escenaris per presentar Rellotge d’emocions (2011). Les cançons d’aquest disc, el primer amb material original des de fa molt de temps, continuen alimentant un repertori que forma part d’una memòria àmpliament compartida.

Cançons com Punxa de temps o He passejat per València solen tenir un caràcter autobiogràfic i alhora universal que no desentonen entre els poemes d’Ausiàs March i Salvador Espriu que Raimon ha musicat al llarg de la seva carrera, ni amb ironies més recents com Soliloqui solipsista o cançons eternes com Diguem no i Al vent. Als seus setanta anys, Raimon torna en més bona forma que mai, amb un acompanyament impecable i, com va demostrar en les tres nits del Teatre Tívoli, amb el nervi de la seva veu intacte.

L’acompanyaran Miguel Blasco i Joan Urpinell a les guitarres, Pau Domènech al clarinet i clarinet baix i Fernando Serena al contrabaix. El preu de les entrades oscil·la entre 25 i 35 euros.

El més llegit

I després