Després dels exitosos concerts de Pat Metheny & Ron Carter i Omara Portuondo & Diego El Cigala arriben aquest cap de setmana a Sant Feliu noves propostes musicals que van del Fado al Rock amb els següents concerts:

MARIZA
Espai Port
Divendres, 22 de juliol a les 22.30 hores
des de 28 €
Després de protagonitzar, amb Canamé i Carlo do Carmo, una històrica nit inaugural l’any 2008 i emocionar-nos de valent, dos anys després, amb un altre recital per emmarcar, Mariza, gran dama actual del fado, torna a Sant Feliu de Guíxols. Ho fa, aquesta vegada, amb Mundo, un disc llargament esperat, amb clàssics d’Amália Rodrigues i Carlos Gardel, entre d’altres, i on Javier Limón (l’home al darrera de l’inoblidable Terra, així com dels grans èxits de Buika i Bebo amb El Cigala) exerceix de productor. Dècades després d’emmotllar aquesta veu tan inimitable i poderosa a la taverna que els seus pares tenien al barri lisboeta de la Mouraria, Mariza continua cantant com ningú a la tristesa… i a la vida. Els vostres cors mai no ho oblidaran.

MANOLO GARCIA
+ Ivette Nadal
Espai Port
Dissabte, 23 de juliol a les 22.30 hores
des de 38 €
Un dels millors artistes del país presenta el seu disc més directe.
García presenta Todo es ahora, un treball que aposta per les guitarres i les bones melodies marca de la casa.

GOD SAVE THE QUEEN
Espai Port
Diumenge, 24 de juliol a les 21.30 hores
des de 25 €
Reconeguts per Rolling Stone com la millor banda tribut del món, els argentins God Save The Queen (Dios Salve a la Reina) arriben a Porta Ferrada per fer-nos reviure amb vertiginosa exactitud un concert de Queen. Liderats per Pablo Padín, amb una semblança física i vocal impressionant amb Freddie Mercury, el grup porta gairebé tres dècades rendint homenatge al llegat dels autors de We Are The Champions i Bohemian Rhapsody amb concerts massius a tota Amèrica llatina així com en països com Xina, Australia o la India. Despréśs de triomfar al Sant Jordi Club de Barcelona al 2013, God Save The Queen presenten a Sant Feliu Remember Wembley 86, fidel recreació́ del llegendari tour d’A Kind of Magic amb motiu del seu 30è aniversari.