TRES GRANS CONCERTS DEL PORTA FERRADA A L’ESPAI PORT

Després dels exitosos concerts de Pat Metheny & Ron Carter i Omara Portuondo & Diego El Cigala arriben aquest cap de setmana a Sant Feliu noves propostes musicals que van del Fado al Rock amb els següents concerts:

MARIZA
Espai Port
Divendres, 22 de juliol a les 22.30 hores
des de 28 €
Després de protagonitzar, amb Canamé i Carlo do Carmo, una històrica nit inaugural l’any 2008 i emocionar-nos de valent, dos anys després, amb un altre recital per emmarcar, Mariza, gran dama actual del fado, torna a Sant Feliu de Guíxols. Ho fa, aquesta vegada, amb Mundo, un disc llargament esperat, amb clàssics d’Amália Rodrigues i Carlos Gardel, entre d’altres, i on Javier Limón (l’home al darrera de l’inoblidable Terra, així com dels grans èxits de Buika i Bebo amb El Cigala) exerceix de productor. Dècades després d’emmotllar aquesta veu tan inimitable i poderosa a la taverna que els seus pares tenien al barri lisboeta de la Mouraria, Mariza continua cantant com ningú a la tristesa… i a la vida. Els vostres cors mai no ho oblidaran.

MANOLO GARCIA
+ Ivette Nadal
Espai Port
Dissabte, 23 de juliol a les 22.30 hores
des de 38 €
Un dels millors artistes del país presenta el seu disc més directe.
García presenta Todo es ahora, un treball que aposta per les guitarres i les bones melodies marca de la casa.

GOD SAVE THE QUEEN
Espai Port
Diumenge, 24 de juliol a les 21.30 hores
des de 25 €
Reconeguts per Rolling Stone com la millor banda tribut del món, els argentins God Save The Queen (Dios Salve a la Reina) arriben a Porta Ferrada per fer-nos reviure amb vertiginosa exactitud un concert de Queen. Liderats per Pablo Padín, amb una semblança física i vocal impressionant amb Freddie Mercury, el grup porta gairebé tres dècades rendint homenatge al llegat dels autors de We Are The Champions i Bohemian Rhapsody amb concerts massius a tota Amèrica llatina així com en països com Xina, Australia o la India. Despréśs de triomfar al Sant Jordi Club de Barcelona al 2013, God Save The Queen presenten a Sant Feliu Remember Wembley 86, fidel recreació́ del llegendari tour d’A Kind of Magic amb motiu del seu 30è aniversari.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació