I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ACTIVITAT DE SOCORRISTA JÚNIOR DE CREU ROJA A LA PLATJA DE SFG
Creu Roja amb el patrocini de We Summer i LIDL organitza el proper diumenge, 24 de juliol, una activitat a la platja anomenada “Aprèn a prevenir jugant” , on conviden a participar en aquesta activitat educativa on els més petits aprendran prevenció i socorrisme.
Començarà a les 10 del matí amb tallers i titelles a la zona del mòdul de Creu Roja instal.lat a la platja de la badia de Sant Feliu de Guíxols.

500 CREUROJA

 

SALVAMENT MARÍTIM EVACUA UN MARINER AL PORT DE SFG
El Centre de Coordinació de Salvament Marítim (CCS) amb seu a Palamós va coordinar el dimarts al matí l’assistència a l’embarcació “Dos amigos”, on un dels seus mariners s’havia accidentat. El vaixell de Salvament Marítim “Salvamar Sirius” va evacuar al ferit fins el port de Sant Feliu de Guíxols, on els sanitaris es varen fer càrrec del mariner per traslladar-lo al servei d’urgències.

500 SALVAMENT

 

EN SÉ TORNA AL BARRI AMB EN DANI R. PEDROL
Aquest dissabte, 23 de juliol a les 10 de la nit, l’Associació de Veïns de Tueda organitza la ja clàssica tornada al barri del cantautor Sé, un dels personatges que va néixer a en aquell àmbit i que ha anat capturant records, referències i personatges que vivien i transitaven pels seus carrers, immortalitzant-los en el seu repertori.
Un concert que ha anat compartint amb l’Edgar Sanz, a qui va fer pujar a l’escenari amb només nou anys, amb el propòsit de recuperar la figura d’aquell infant que jugava pels seus racons.
L’Edgar es troba actualment al Regne Unit i ocuparà el seu lloc, debutant, en Dani R. Pedrol, de 15 anys, net de Miquel Pedrol del grup La Taverna, que s’ha impregnat de les cantades des de ben petit i que es decideix a fer la seva primera petita intervenció en un escenari que retorna al seu lloc original que és la Plaça Empordà de Sant Feliu de Guíxols.

500 SÉ I PEDROL

 

FESTA INFANTIL I SARDANES AL BARRI DEL PUIG
L’Associació de Veïns del Barri del Puig ha organitzat pel divendres, 22 de juliol a la Plaça del Puig, una festa infantil i sardanes amb ¨les següents activitats i horaris:
17:30 h. Magnífic castell inflable
18:00 h. Xocolatada popular
19:00 h. Sardanes amb la cobla Baix Empordà
Hi col·labora: Pla de Barris i Agrupació Amics de la Sardana. Patrocina l’Ajuntament de la Ciutat.

FOTOS MIAS 163

 

FESTA DEL BARRI A LA PLAÇA SANT SEBASTIÀ DE SFG
Aquest dissabte, 23 de juliol, a les 18:30 h. a la Plaça Sant Sebastià Festa del barri, organitzada per l’Associació de Veïns del Molí de Vent, amb animació musical familiar amb la Festa de l’escuma i a les 22:30 h., Nit de salsa amb animació a càrrec de M&C Bachata Ladies. La festa compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu i de l’Associació Imagine.

500 bachata

 

ESPECIAL DEL PEIX BLAU GANXÓ A TV1
Des de l’Àrea de Turisme s’informa que el proper dimarts, 26 de juliol a les 13.20 h, el programa de Torres en la Cocina de TV1, estarà dedicat a Sant Feliu de Guíxols i a la cuina del Peix Blau Ganxó.
Els germans Torres han estat els padrins d’aquesta 24ena edició i aquest és un esdeveniment informatiu més que s’ha generat a partir d’aquesta campanya i que s’afegeix a la llista de participacions en mitjans de comunicació. D’altra banda s’ha distribuït una nota d’agraiment a totes les persones, entitats i establiments que han participat en l’edició del Peix Blau Ganxó del 2016.

500 TORRES

 

DIVENDRES BALLADA DE SARDANES A SANT FELIU
Aquest divendres, 22 de juliol a les 7 de la tarda a la Plaça del Puig de Sant Feliu, sardanes amb la Cobla: Baix Emporda que interpretarà les següents peces:
Sardanes a l’Havana (Jordi Molina), L’Esteve i la Núria (Amadeu Cuadrado), Platges de Palamós (Josep Saderra), Puntejaires de Bonpàs (René Picamal), Per a tu, Núria (Joan Jordi Beumala i La colla dels setze (Francesc Mas Ros).
Sorteig d’un magnific tortell gentilesa de pastisseria Gironès.
Organitza: Agrupació Amics de la Sardana. Patrocina: Ajuntament de la Ciutat.
Propera audició, 29 de juliol amb la Cobla Rossinyolets.

500 coblabe

 

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Dissabte 23 de juliol, 21:00 h. : HIBERIA (Sabadell/Terrassa, pop rock) & FF & THE MACHINE (St Feliu, terror post industrial).
-Diumenge 24 de juliol a les 19:00 h. concert de la formació local liderada per Carme Palahí, Carme & The Pinks que oferiran un variat repertori basat, especialment, amb estàndards de la música Pop i Folk que va des dels anys 60 fins els anys 90 amb composicions de formacions i solietes catalans, britànics, brasilers, etc.

500 CARME &

 

LA BIBLIOPLATJA DE SANT FELIU ACTIVA DES DE DISSABTE
La Biblioplatja de Sant Feliu de Guíxols es va posar en marxa el passat dissabte amb una bona acollida per part dels banyistes, on hi poden trobar llibres per a grans i petits amb diversitat de temàtiques per tal de poder practicar la lectura així com gaudir de la lectura de contes pels més petits en el tancat que en passades campanyes feia únicament la funció de guarderia. Els de servei als usuaris és de dilluns a diumenge, d’11 a 13 h. i de 16 a 18 h.

500 biblioplatja

 

XIV PEDALADA NOCTURNA GIRONA-SANT FELIU
Aquest divendres tindrà lloc la 14ena Pedalada Nocturna que transcorre des de Girona fina la platja de Sant Feliu de Guíxols, seguint l’antiga ruta del Carrilet (de 39,7km.) i que sortirà des del Centre Cívic de Santa Eugènia (Can Ninetes) a les 20:30h.
L’entitat organitzadora, la plataforma Mou-te en Bici, recorda als participants que “cal anar equipat amb casc, bidó d’aigua, llums i altres elements reflectors. El sopar es fa a la Pineda Fosca (entre Cassà i Llagostera).

web

 

El més llegit

I després