I després

Tres exjugadors eviten la desaparició del Vilartagues CF

Compartiu aquesta història

Per a la temporada 2012-2013, la supervivència del Vilartagues Club de Futbol semblava que estava en perill. Així es va publicar a diversos mitjans on es feia referència, fins i tot a la desaparició de l’entitat, la qual cosa va aprofitar el Cristinenc per fer una oferta que li permetés obtenir la seva plaça en l’actual grup de la Tercera Regional.

Des de la seva refundació,, després de ser el Guíxols B durant diverses temporades, el varen acompanyar els èxits però, divergències a la junta directiva, varen anar provocant una desídia i abandonaments que han desembocat en una mena de junta de salvació en la qual s’han posat al front tres exjugadors per tal d’apuntalar l’entitat i que són en Xavi Costa, en David Peinado i l’Albert Garriga que acompanyaran a l’únic supervivent de l’antiga direcció que és Toni Escobar (pare).

En les funcions de president hi trobem a Albert Garriga amb qui la nostra emissora s’ha posat en contacte per tal que expliqui quina és, oficialment, la situació. Garriga diu que aquest grup d’amics es varen veure en cor d’evitar la desaparició del club, que han posat a Xavi Giró al front de l’equip i que entre els que quedaven i els fitxatges realitzats, esperen fer un bon paper, que estan treballant des de fa vuit dies i que afronten amb il·lusió la temporada.

L’actual president agraïa la tasca de la junta anterior, feia una crida a la que considera la millor afecció, als socis i col·laboradors per anar endavant i marcant-se la línia de basar la plantilla amb gent de casa i reforçar-la amb jugadors dels pobles veïns per fer un bloc compacte.

Aclariment de l’expresident, Agustín Fibla

L’expresident i responsable de la refundació de l’entitat, feia dies que volia fer un aclariment públic en la línia de justificar la seva dimissió per qüestions extraesportives. Tot i que ell no vol parlar de la qüestió en si, se sap que algun membre de la seva junta va fer acusacions greus contra el que fou president però vol que quedi clar que va quedar provat documentalment que, precisament qui l’acusava, era el veritable responsable d’aquestes irregularitats. Fibla no vol anar més enllà però si que ho comunica als aficionats i col·laboradors que ja coneixen la seva forma de ser i de gestionar i prefereix deixar-ho aquí per no afectar la imatge de l’entitat.

Quan a la nova junta, felicita i agraeix el gest dels tres exjugadors als que desitja molta sort. Està segur que se’n sortiran malgrat les dificultats econòmiques del moment al temps que assegura que sempre estarà a la disposició del club que va recuperar el seu nom i la seva identitat amb el grup de treball que encapçalava.

 

El més llegit

I després