I després

TREBALLS DE MANTENIMENT A LA VIA FERRADA

Compartiu aquesta història

Durant aquesta setmana la Via Ferrada de Sant Feliu restarà tancada al públic per tasques de manteniment atès que la gran afluència de practicants d’aquesta modalitat que n’han fet ús des de la seva reobertura el dia 1 de juny es calcula que està a la ratlla de 8.000 persones.
Una empresa especialitzada està repassant els cables d’acer que garanteixen la seguretat dels esportistes així com els ancoratges que els afixen a les roques de la Cala del Molí i fent les reposicions que es consideren oportunes per mantenir-la en perfectes condicions.
Recordem que a partir de l’èxit assolit en aquesta etapa, s’està plantejant fer una ampliació de la seva infraestructura fins la Cala Jonca, amb un traçat més professional per tal de superar l’oferta actual i atendre les demandes dels esportistes més experimentats.
Actualment s’està fent un estudi geològic per garantir l’ampliació i els pressupostos corresponents per garantir la viabilitat del projecte.
L’Ajuntament havia estudiat construir-ne una altra per la Punta de Garbí però el propi alcalde va declarar a la nostra emissora que des de les administracions superiors s’ha decidit que en tota la Costa Brava, des de Blanes fins a Port Bou no es donaria cap més concessió per a aquest tipus d’equipaments, la qual cosa era considerada com a positiva atès que restava qualsevol competència respecte a la de Sant Feliu que és única per la seva situació sobre el mar.

El més llegit

I després