I després

Treballadors de l’empresa de Pere Luque protesten davant el domicili de Pere Albó

Compartiu aquesta història

Més d’una vintena de treballadors de l’empresa del regidor d’Amics, Pere Luque, s’han concentrat a 2/4 de 9 del matí d’aquest dijous davant del domicili de l’ex-alcalde socialista, Pere Albó, per protestar per la denúncia pública que el PSC va fer a través d’una nota de premsa per unes obres menors de l’empresa de Luque al carrer Major que no tenia el permís definitiu.
Segons el constructor, en dies de pluja, era l’únic lloc aixoplugat en el que els treballadors podien continuar la jornada laboral i els hi va dir que marxessin cap a casa i si no hi estaven d’acord que anessin a dir-li al responsable de la denúncia. Es van presentar davant del domicili d’Albó que havia rebut una trucada prèvia del regidor Luque avisant que els treballadors anaven cap al carrer de Girona. Segons Joan Vicente -portaveu socialista- “van trencar un vidre i van colpejar la porta”. En aquest mateix lloc tres regidors socialistes van donar suport a Pere Albó; Juanjo Garcia, Júlia Vendrell i Joan Vicente.
També s’hi van acostar una àmplia dotació dels Mossos i efectius de la policia local que van tancar el carrer i que van prendre declaració in situ als manifestants advertint-los que no tenien permís, la qual cosa va desembocar amb la marxa dels treballadors al cap de més d’una hora i mitja de durada de l’incident.
Mentre el portaveu socialista declarava que no entraran en aquest joc que no té cap altre referent tant lamentable en l’etapa democràtica, Luque comentava que ha estat “un acte espontani dels treballadors que al cap i a la fi són els qui paguen la persecució personal que fa el PSC” a ell i a la seva empresa.
L’alcalde, Carles Motas, va visitar a Albó en el domicili i va parlar amb Pere Luque, als qui va comentar que el que considera com a “qüestions personals sembla ser que irreconciliables” les solucionessin en els jutjats i no en l’àmbit polític. (Serveis Informatius/Ràdio Sant Feliu)

Ràdio Sant Feliu ha realitzat a 2/4 de 2 un especial amb veus de Pere Luque, Joan Vicente i Carles Motas que trobareu aqui:[audio:http://www.rsf.fm/audio/incident_albo.mp3]

El més llegit

I després