I després

Aquest divendres presentació de l’Arjau sobre RSF

Compartiu aquesta història

Aquest divendres a les 8 del vespre, a la biblioteca pública Octavi Viader i Margarit es farà la presentació oficial del monogràfic sobre els 30 anys de la fundació de Ràdio Sant Feliu i la seva trajectòria fins els nostres dies.
Es planteja fer una taula rodona on no hi faltarà l’anecdotari i les experiències viscudes per integrants com Xavier Solà (Catalunya Ràdio), Jordi Sunyer (TV3) Joan Canadell i Josep Andújar, el polític de torn (al que se li demanava que fes de mitjancer per a la legalització de la ràdio per la seva vinculació a la Generalitat) Josep López de Lerma i la responsable de l’arxiu, i per extensió de l’Arjau, Mª Àngels Suquet. L’acte és obert i se subministraran exemplars de la publicació.
La revista recull la visió de ràdio local des de diverses perspectives que dimensionaran la importància que el mitjà ha tingut en el dia a dia de la Ciutat en els darrers 30 anys. Aquest diumenge el director de l’emissora, Josep Andújar, recollia també un reconeixement que l’A.D.Guíxols feia, en el seu partit de lliga, al mitjà local per la seva trajectòria.

El més llegit

I després