I després

Tots per Sant Feliu guanya les Eleccions Municipals a Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Tots per Sant Feliu ha estat el partit guanyador de les eleccions municipals celebrades aquest diumenge. La formació encapçalada per Carles Motas ha aconseguit 10 regidors, augmentat en 4 la xifra de les passades eleccions. En total, el partit ha aconseguit 3.454 vots que representen el 37,51% de vot total, quedant-se a 1 regidor de la majoria absoluta. La segona força més votada ha estat Esquerra Republicana de Catalunya, que ha assolit 3 regidors amb els 1.326 ciutadans que els han fet confiança. Aquesta xifra és el 14,40% del vot.

La tercera força al Consistori és el Partit dels Socialistes de Catalunya, que també ha millorat resultats aconseguint 1.253 vots i el 13,61% dels sufragis. La davallada més forta l’ha patit Junts per Catalunya, que ha perdut tres dels regidors que tenia i ha rebut 1.195 vots que representen el 12,89%. Mantenen el seu regidor tant Guíxols des del Carrer com el MÉS, i la CUP perd el seu representant al Consistori. La resta de forces, C’s, PP i Som Catalans, no han aconseguit representació.
Si cliqueu aquí podeu consultar totes les dades desglossades.
Pel que fa a les Eleccions Europees, la força guanyadora ha estat Junts per Catalunya, que ha aconseguit 3.248 i un 35,95% dels vots. La segona força ha estat el PSC, amb 2003 vots i el 22,17%. La tercera, ERC, ha assolit 1.848 vots. Podeu consultar les dades de les eleccions europees si cliqueu aquí.

 

El més llegit

I després