Tots per Sant Feliu fa pública una comparativa de sous dels equips de govern de SFG

Només 24 hores després que des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Feliu enviés als mitjans de comunicació l’estat de comptes de l’Ajuntament i el reconeixement de deute, el principal grup de l’oposició Tots per Sant Feliu (TSF) ha distribuït una altra nota on fa una comparativa dels sous de l’anterior equip de govern i de l’actual que fa just un mes, en el ple municipal de juny, va provocar una discussió en què les dues parts mantenien que l’altre suposava una major despesa per a les arques municipals. La nota, acompanyada de diversa documentació, tramesa per TSF diu textualment:

En el darrer ple municipal del mes de juny, es va haver de modificar el pressupost municipal per tal d’incrementar la dotació de les remuneracions dels polítics locals en quasi 100.000 € a l’any (99.013,60 € per ser exactes).

Des de Tots per Sant Feliu considerem que no són moments d’incrementar les remuneracions dels polítics, sinó que són moments de contenció i prudència. I considerem una imprudència el destinar aquests 100.000 € a remunerar els polítics locals i no a necessitats reals dels ciutadans. Trobem poc justificat un increment del cost de l’equip de govern en un 48,21% ,lluny de la contenció que s’ha aplicat en municipis del nostre entorn.

Les dades que publiquem son públiques i de lliure accés als ciutadans. Recordeu que la taula que publiquem s’ha d’incrementar amb la seguretat social de l’alcalde i del vicealcalde. (feu un clic sobre el document adjunt per ampliar-lo)Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació