Només 24 hores després que des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Feliu enviés als mitjans de comunicació l’estat de comptes de l’Ajuntament i el reconeixement de deute, el principal grup de l’oposició Tots per Sant Feliu (TSF) ha distribuït una altra nota on fa una comparativa dels sous de l’anterior equip de govern i de l’actual que fa just un mes, en el ple municipal de juny, va provocar una discussió en què les dues parts mantenien que l’altre suposava una major despesa per a les arques municipals. La nota, acompanyada de diversa documentació, tramesa per TSF diu textualment:

En el darrer ple municipal del mes de juny, es va haver de modificar el pressupost municipal per tal d’incrementar la dotació de les remuneracions dels polítics locals en quasi 100.000 € a l’any (99.013,60 € per ser exactes).

Des de Tots per Sant Feliu considerem que no són moments d’incrementar les remuneracions dels polítics, sinó que són moments de contenció i prudència. I considerem una imprudència el destinar aquests 100.000 € a remunerar els polítics locals i no a necessitats reals dels ciutadans. Trobem poc justificat un increment del cost de l’equip de govern en un 48,21% ,lluny de la contenció que s’ha aplicat en municipis del nostre entorn.

Les dades que publiquem son públiques i de lliure accés als ciutadans. Recordeu que la taula que publiquem s’ha d’incrementar amb la seguretat social de l’alcalde i del vicealcalde. (feu un clic sobre el document adjunt per ampliar-lo)