I després

Finalitzen els cursos de la Universitat d’Estiu Ramon Llull 2011 a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Entre el 5 i el 15 de juliol s’han desenvolupat els dos cursos programats per enguany de la setena edició de la Universitat d’Estiu Ramon Llull a la ciutat, organitzada conjuntament entre la Universitat Ramon Llull i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Del 5 al 8 de juliol es va dur a terme el curs La fluïdesa vital per mitjà del Qi Gong amb 24 alumnes, impartit per la professora Neus Pintat, que enguany s’acomiadava dels seus alumnes després d’impartir aquesta disciplina a la nostra ciutat durant sis estius, fet que li van agrair tant l’alumnat com l’Ajuntament.

Els cursos que es varen impartir foren La salut de la pell i els millors aliments per nodrir-la on es varen tractar temes com les alteracions de la pell, la nutrició i hidratació de la pell, els aliments per a la pell, els enemics de la pell, prevenció del càncer de pell, consells nutricionals per a una bona salut de pell i complements alimentaris per a la pell.

I també Com desxifrar els jeroglífics? Introducció a la llengua i l’escriptura dels faraons, un curs introductori sobre l’escriptura dels antics egipcis i breu història del desxiframent de l’escriptura egípcia: tipus i evolució. Introducció a la llengua egípcia: tipus de signes, el nom, els verbs, adjectius, pronoms, preposicions i adverbis. Es combinarà amb exercicis de lectura i traducció, tant de textos literaris com polítics. També es varen tractar signes jeroglífics i la seva aplicació en l’art egipci com també l’aprenentatge d’algunes formes protocol·làries d’ús comú a l’antic Egipte.

 

El més llegit

I després