I després

Tots per Sant Feliu es compromet a crear una equip per reparar voreres i carrers

Vol continuar reparant les voreres i carrers més malmesos de la ciutat

Compartiu aquesta història

Un dels compromisos que la formació porta al seu programa és la de seguir reparant i condicionant les voreres i els carrers més malmesos de la ciutat.

El seu candidat, Carles Motas, recorda que en aquest mandat s’ha fet una forta inversió en la reparació de voreres i carrers. Només a Vilartagues, Motas afirma que s’hi ha destinat un milió d’euros per a la renovació de carrers com el Rufo o les avingudes Balears i Canàries.

De cara al nou mandat, la formació vol continuar desplegant el seu Pla de Voreres, per millorar la zona per on transiten els ganxons i, alhora, seguir reformant els carrers amb el paviment més malmès com ara els carrers Maragall, Santa Magdalena o el carrer Fortuny. Motas, a més, vol aprofitar aquests treballs per millorar la xarxa d’aigua potable i de clavegueram. Un dels punts on es preveu aquesta reforma integral de canonades són els entorns de la plaça Gaziel.

Per tot plegat, la formació es planteja dimensionar les tasques a fer i crear una brigada específica per treballar en aquestes reformes.

El programa de Tots per Sant Feliu també inclou la millora de l’accessibilitat dins el cementiri de la ciutat. La idea  de la formació és pavimentar-ho amb sauló compactat com ja s’ha fet en alguns àmbits en aquest mandat.

El més llegit

I després