URGENT
I després

Ràdio Sant Feliu comença les entrevistes als candidats 

Passaran els 7 candidats a l'alcaldia

Compartiu aquesta història

A partir de demà dijous i fins divendres de la propera setmana, aquesta emissora entrevistarà als 7 caps de llista que opten a ser el proper alcalde de la ciutat.

Segons el Pla de Cobertura acordat fa uns dies pels partits i l’emissora, els serveis informatius de Ràdio Sant Feliu entrevistaran els caps de llista durant uns 25 minuts en els que intentarem saber més del seu programa, les seves propostes i inquietuds.

Les entrevistes seran en directe després dels informatius del migdia i es reemetran després de l’informatiu del vespre de les 19h.

Les entrevistes seguiran un ordre ascendent, segons el nombre de vots de les passades eleccions de fa 4 anys.

Així, el primer a ser entrevistat serà el cap de llista del PP Cristóbal Parra, que s’estrena com a candidat. Divendres serà el torn de Pere Albó, de MEScat.

Ja dilluns de la setmana que ve, el convidat serà Jordi Lloveras de Guíxols des del Carrer, dimarts s’asseurà a l’estudi Toni Carrión, de Junts per Catalunya i dimecres serà el torn de Josep Melcior Muñoz del PSC.

El dijous, dia 25, la candidata d’Esquerra, Sílvia Romero, serà la convidada a l’entrevista, mentre que divendres, últim dia de la campanya, entrevistarem a Carles Motas de Tots per Sant Feliu.

Les entrevistes es podran seguir en directe pel 107.0 de la fm, però també en vídeo al facebook de la nostra emissora.

I després