I després

Ràdio Sant Feliu comença les entrevistes als candidats 

Passaran els 7 candidats a l'alcaldia

Compartiu aquesta història

A partir de demà dijous i fins divendres de la propera setmana, aquesta emissora entrevistarà als 7 caps de llista que opten a ser el proper alcalde de la ciutat.

Segons el Pla de Cobertura acordat fa uns dies pels partits i l’emissora, els serveis informatius de Ràdio Sant Feliu entrevistaran els caps de llista durant uns 25 minuts en els que intentarem saber més del seu programa, les seves propostes i inquietuds.

Les entrevistes seran en directe després dels informatius del migdia i es reemetran després de l’informatiu del vespre de les 19h.

Les entrevistes seguiran un ordre ascendent, segons el nombre de vots de les passades eleccions de fa 4 anys.

Així, el primer a ser entrevistat serà el cap de llista del PP Cristóbal Parra, que s’estrena com a candidat. Divendres serà el torn de Pere Albó, de MEScat.

Ja dilluns de la setmana que ve, el convidat serà Jordi Lloveras de Guíxols des del Carrer, dimarts s’asseurà a l’estudi Toni Carrión, de Junts per Catalunya i dimecres serà el torn de Josep Melcior Muñoz del PSC.

El dijous, dia 25, la candidata d’Esquerra, Sílvia Romero, serà la convidada a l’entrevista, mentre que divendres, últim dia de la campanya, entrevistarem a Carles Motas de Tots per Sant Feliu.

Les entrevistes es podran seguir en directe pel 107.0 de la fm, però també en vídeo al facebook de la nostra emissora.

El més llegit

I després