I després

Tots per Sant Feliu demana al Govern que lliuri la informació que el jutjat li reclama

Compartiu aquesta història

Segons el grup municipal de Tots per Sant Feliu (TSF), el Jutjat Contenciós Administratiu nº 3 de Girona hauria admès a tràmit la demanda formulada contra la convocatòria del Ple Municipal Extraordinari, a petició d’aquest grup, on es va tractar la decisió de crear la figura del vicealcalde, entenent que hi ha indicis suficients per considerar que el Ple es va convocar de forma irregular segons el seu portaveu, Carles Motas.

En l’esmentat Ple del 22 de setembre de 2011, el grup independent va reclamar que s’enretiressin la resta de punts de l’ordre del dia que s’hi varen afegir atès que, en tractar-se d’una petició de l’oposició, afirmen no se n’hi podien incorporar de nous, la qual cosa no es va contemplar i es va decidir portar-ho al jutjat que ho ha admès a tràmit.

Arribats a aquest punt, el 28 d’octubre, el jutjat va reclamar a l’Ajuntament l’aportació de documentació referida al cas de la creació de la figura del vicealcalde, requeriment que, segons TSF, no s’ha atès i això a comportat la reclamació del jutjat i l’advertiment de multa en cas de persistir en la negativa. Una primera sanció que pot oscil·lar entre els 300 i els 1.200 euros.

En una nota als mitjans, els components del Grup Municipal a l’oposició es pregunten: qui pagarà aquesta multa si persisteix la negativa d’aportar la documentació requerida pel jutge? Els ciutadans de Sant Feliu? I afegeixen que en cas d’arribar a haver de fer front a la sanció ho paguin de la seva butxaca pel que consideren poca dedicació, desídia i mala gestió i donant a entendre que així no caldria que aquestes quantitats revertissin en més impostos als ciutadans.

Per acabar, lamenten que els socis de govern amaguin informació i exigeixen transparència i col·laboració amb la justícia. Tanquen la seva nota tot considerant que oposar-se a la labor de la justícia és l’últim episodi de la rocambolesca gestió municipal que porten a terme CiU i PSC en els afers municipals.

Tot seguit reproduïm el requeriment enviat pel jutjat a l’Ajuntament que TSF ha annexat al seu escrit.

El més llegit

I després