I després

Tots per Sant Feliu aposta pel nou espai polivalent i per una nova il·luminació als camps de futbol

També vol un nou pumptrack i espai de calistènia

Compartiu aquesta història

La principal proposta de la formació en matèria esportiva és la posada en marxa del nou espai polivalent, al costat del pavelló Carles Nadal, a Vilartagues. Aquest espai, que ja està planificat, serà una instal·lació tant esportiva com cultural amb la previsió que aculli diferents esdeveniments.

Segons explica el candidat de Tots, Carles Motas, estarà situat a la zona on habitualment s’instal·la el circ i ha de substituir la carpa que es munta cada any al Guíxols Arena.

La formació vol construir un circuit per a bicicletes i patinets, el que es coneix com a Pumptrack, a la zona de Mas Trempat i instal·lar un parc de calistènia al parc de les Dunes de Sant Pol.

Tots per Sant Feliu es proposa també crear un parc lúdic a la zona de la Corxera.

De toma manera, la formació també posa l’accent en la necessitat de mantenir i millorar les actuals instal·lacions. En aquest sentit, es proposen millorar el camp de futbol de Vilartagues amb la construcció d’unes noves grades i d’uns nous vestuaris. La formació destaca que en els últims mesos ja s’ha instal·lat gespa artificial i nous seients.

En aquesta voluntat de manteniment i millora, Motas explica que també volen instal·lar nous focus led en els dos camps de futbol per millorar-ne la il·luminació i l’eficiència.

Tots per Sant Feliu vol mantenir el programa d’activitats físiques per a la gent gran i les beques per facilitar l’accés a l’esport dels infants més desfavorits.

El més llegit

I després