Tots per Sant Feliu ha anunciat la incorporació a la seva candidatura d’Ernest Nátera, que fins avui ha format part del cos de la Policia Local de la ciutat, on hi va entrar en la dècada dels vuitanta.
Format en seguretat i trànsit, del que també n’ha estat instructor, en els darrers anys s’ha posat al capdavant del desplegament de les TIC -Tecnologia de la Informació i la Comunicació- en el cos policial de Sant Feliu, on s’han potenciat la innovació informàtica, les telecomunicacions i la videovigilància.

Ernest Nátera ocuparà el quart lloc a la llista “amb la intenció de continuar treballant, ara des de l’àmbit polític, en projectes que millorin la seguretat i el trànsit a Sant Feliu”. Des de la formació expliquen que “Tots per Sant Feliu s’ha dotat d’un equip d’una quarantena de persones molt diverses, les quals cadascuna en el seu sector poden aportar grans potencialitats”.

La llista està integrada també per Fina Cosp, David Oliveras, Manolo Ortega, Mari Fe Larragay, Tili Ribera i Sònia Bartumeu, que juntament amb Carles Motas, Josep Saballs, Núria Cucharero i el mateix Ernest Nátera, completen els 10 primers llocs de la candidatura.