I després

Tornen les sessions gratuïtes de gimnàstica suau al racó de ponent de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu i l’empresa que gestiona la piscina municipal “La Corxera” han arribat a un acord conjunt per organitzar ,conjuntament, aquesta temporada, les classes dirigides de gimnàstica suau que, amb molta participació, es varen portar a terme la primavera-estiu de l’any passat a la zona de la platja de Can Rius.

Aquestes sessions conserven l’horari, de 8 a 9 del matí i ja s’estan portant a terme per a totes aquelles persones que, de forma gratuïta, s’hi vulguin apuntar.

A diferència de la passada temporada, cal fer una simple inscripció, de franc, per aquesta activitat a la recepció de la piscina que és des d’on es portarà el control de les persones que hi participin.

Aquest mes de maig i el juny, les classes s’impartiran tres dies per setmana: dilluns, dimecres i divendres i els mesos de juliol i agost, de dilluns a divendres. El telèfon de contacte de la piscina municipal és el: 972 32 78 80.

Per la disponibilitat d’horaris, la major part dels participants són persones grans, que aquest any poden complementar aquesta activitat de gimnàstica suau amb les que imparteix una altra monitora en els punts en els quals s’hi ha instal•lat les màquines per fer exercicis de recuperació: Mas Balmanya, Parc Miquel Murlà i Parc de Les Dunes.
Per saber els dies i hores d’aquesta altra activitat, podeu trucar a l’Oficina de Turisme: 972 82 00 52.

El més llegit

I després