I després

Oferim 3 + 1 biografies del llibre esgotat “Gent d’un segle” de Gerard Bussot

Compartiu aquesta història

El llibre editat per l’Arxiu d’Història de Sant Feliu, “Gent d’un segle. Sant Feliu de Guíxols 1900-2000” de Gerard Bussot, va esgotar en pocs dies els 750 exemplars que es varen posar a la venda, especialment en la diada de Sant Jordi.
Amb la intenció de saber si es farà una segona edició o bé es podria tenir accés digital a la publicació, la regidora MagdaLupiáñez declarava a la nostra emissora que, atès que també hi havia subvencions externes, com la de la Diputació de Girona, calia fer números per veure si és possible disposar de diners per cobrir una segona edició més reduïda pels que no l’han pogut aconseguir.
A més, la regidora va dir que la intenció és plantejar, al mateix temps, reeditar un altre llibre del mateix autor que també està esgotat com és:“Carrers, Cases i Arquitectes : Sant Feliu de Guíxols, Dels Inicis Fins el 1931”.
Magda Lupiánez va afegir que el plantejament és que totes aquestes publicacions s’ofereixin, a curt termini, de forma gratuïta i en format digital a través d’un web de l’àrea com ja es fa actualment amb l’Arjau que s’envia al correu electrònic de qui ho sol•licita.
A continuació us adjuntem tres noves biografies (que complementen amb la publicada anteriorment en aquest web de Conrad Portas), extretes del “Gent d’un segle…” que fan referència al Dr. Jordi Rubió, al professor Jaume Lloveras i a Rosa Maria Massegosa.

El més llegit

I després