I després

Torna la Setmana Europea de la Mobilitat amb diverses activitats a Sant Feliu

El servei de Montdela gratuït aquest dissabte, una caminada, el regal d'una planta als usuaris del bus urbà, entre les iniciatives previstes

Compartiu aquesta història

Demà dissabte 16 de setembre comença una nova edició de la Setmana Europea de la Mobilitat a Sant Feliu amb diverses activitats que tindran lloc a la ciutat fins el proper dia 22 d’aquest mes.

Entre les propostes dirigides a la ciutadania es troba la gratuïtat de la Montdela aquest dissabte, el regal d’una planta als usuaris de l’autobus urbà el diumenge al matí o una caminada per la salut. La regidora de Mobilitat i Transports, Tili Ribera, explica la finalitat de la jornada i quines són totes les activitats previstes.

El regal de la planta als usuaris de la Montdela serà el diumenge 17 de setembre i s’entregarà a les parades del Casino dels Nois i el Monestir entre les 10 del matí i la 1 del migdia. D’altra banda, el dilluns 18 de setembre el bus escolar serà gratuït.

La caminada, de 4 quilòmetres pels entorns de la ciutat, es farà el 19 de setembre i està organitzada en col·laboració amb el Dipsalut. La sortida serà a les 4 de la tarda des del Passeig del Mar, davant l’Ajuntament.

Pel darrer dia, el divendres 22 de setembre, es farà el tancament al trànsit, només en el sentit de baixada, de la carretera de Girona, des de la zona de semàfors dels supermercats fins el carrer Mercè, entre les 8 del mati i les 8 del vespre.

El més llegit

I després