I després

Obertes les inscripcions per les formacions gratuïtes per emprenedors i persones desocupades

Les diverses sessions s'allargaran fins el mes de desembre i les inscripcions es poden fer online o per telèfon

Compartiu aquesta història

Ahir dijous es van posar en marxa les noves formacions i tallers gratuïts que s’impartiran els propers mesos des del Servei de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament de Sant Feliu.

Hi haurà sessions dirigides a emprenedors i també a persones que estiguin desocupades i vulguin reinserir-se al món laboral. Núria Cucharero és la regidora d’Empresa i Ocupació del consistori.

La primera sessió d’ahir va tenir lloc al primer pis de l’estació d’autobusos i va tractar sobre les bases de la marca personal. Consistia en un taller experiencial on les persones participants van començar a treballar en la seva diferenciació respecte a la competència. Va anar a càrrec de Nieves Solera, experta en marca personal.

Altres formacions previstes pels propers mesos inclouen temàtiques com la gestió emocional en l’emprenedoria, el posicionament dels negocis als cercadors, les competències digitals bàsiques, la neteja dels centres sociosanitaris, com accedir a treballar a l’administració o la preparació per la prova d’ACTIC bàsic, entre altres.

Les inscripcions i tota la informació es pot trobar al web promocioeconomica.guixols.cat/formació o bé es pot trucar al 972 32 70 33.

El més llegit

I després