I després

TORNA LA MÚSICA DELS ANYS 60 A RSF

Compartiu aquesta història

El programa especialitzat en la música dels anys 60 a Ràdio Sant Feliu, torna a posar-se en antena a càrrec de l’Associació Amics de la Música dels anys 60 (AAMA60) per continuar la tasca que durant gairebé 35 anys, va conduir l’Enric Àguila.

Només la seva malaltia el va apartar temporalment dels nostres micròfons i la seva mort ara fa un any va deixar un gran buit que els seus companys estan disposats a omplir per retre homenatge a un dels fundadors de la nostra emissora.

Jaume Garcia, secretari de l’AAMA60 i l’actual president, Alfons Hereu, seran els encarregats de dirigir el nou espai que es posarà en antena els dijous a les 8 del vespre i que, segons declarava Garcia, “és un tribut a l’Enric amb música per recordar els temps millors viscuts de la nostra joventut, amb una gran selecció de música de caire internacional i nacional, a més d’un petit apartat del que es va anomenar el ye-yé català”.

També es faran referències amb anecdotari de les antigues discoteques de l’època com La Gàbia d’Or, el Clipper’s i d’altres més minoritàries com La Venta del Toro, “posant discos de grups com Los Pumas, que hi varen actuar durant dos estius. Farem una selecció molt agradable que esperem que doni satisfacció als oients”.

Quant a l’AAMA60, ha avançat que pel proper mes de desembre es projecta una festa-homenatge a l’Enric Àguila a la Sala Las Vegas, on hi actuaran quatre conjunts amb un bufet-sopar i altres activitats que ja es detallaran amb el programa.

El més llegit

I després