I després

PRESENTACIÓ DELS CLUBS DE FUTBOL DE SFG

Compartiu aquesta història

Davant d’un públic que omplia el Camp Josep Sunyer el passat diumenge 24 de setembre es va portar a terme la Presentació de la Temporada 17-18 dels tres Clubs de la Ciutat, la tercera Presentació conjunta i la segona amb una única Junta Directiva dirigint tot el futbol de la població.

La tarda va començar amb el partit de la quarta jornada de lliga de Tercera Catalana que el Vilartagues va guanyar 2-1 davant d’Arbúcies, va seguir amb la presentació dels equips i finalment es va jugar el partit de Segona Catalana que va enfrontar al Guíxols amb el Girona B, que es va emportar la victòria per la mínima: 0-1.

Puntualment a les 18:00 començava la Presentació que va comptar amb el periodista ganxó Jordi Sunyer com a mestre de cerimònies, que després de donar la benvinguda als assistents i a les autoritats, va donar pas als 22 equips de l’Escola de Futbol Sant Feliu que van entrar al camp per un passadís que formaven els jugadors del Guíxols i Vilartagues. Prop de 310 jugadors acompanyats dels prop de 40 tècnics van situar-se al terreny de joc per donar pas a les paraules del capità del Juvenil A, Xavier Busquets i a Lluis Baena, coordinador del Futbol Base, que van demanar als assistents suport al llarg de tota la Temporada.

Un cop presentat el Futbol Base va ser l’hora del futbol amateur, presentant en primer lloc el Sènior Femení de l’E.F. Sant Feliu, que jugarà a la 1ª Divisió aquesta Temporada. Tot seguit va ser el torn dels jugadors i tècnics del Vilartagues CF, que un a un van ser presentats i van situar-se davant del públic. El mateix va succeir amb els jugadors i tècnics del Guíxols, que van sortir també al camp cridats per Jordi Sunyer. Un cop eren tots al camp, els capitans van prendre la paraula, Brice per part del Guíxols i Zorrila per part del Vilartagues, van demanar al públic que vinguessin als partits i donessin suport al llarg de la Temporada garantint per part de la plantilla el màxim esforç.

En el darrer tram de la Presentació va intervenir en primer lloc el President dels tres Clubs Jordi Cambronero, que va ressaltar que set anys abans quan la Junta Directiva va començar amb l’EF Sant Feliu, un dels objectius primordials era arribar al punt on som ara, que tots treballessin plegats, objectiu superat ja que s’ha arribat fins i tot a que una sola directiva dirigeix les tres entitats, fet que dona una sensació de feina acabada. Va donar les gràcies a pares per la confiança, als tècnics per la seva feina i va posar a disposició de tots la junta directiva. Tot seguit el delegat de la FCF a Girona Jordi Bonet, va felicitar a la ciutat per aquesta unitat i va posar de manifest que el que teníem sobre el terreny de joc esdevenia una dels clubs més grans de les comarques de Girona.

Per part de l’Ajuntament David Oliveras, Regidor d’Esports va demanar seguir avançant en aquesta unió i va valorar el positiu de l’esport en els jugadors de base. Finalment l’Alcalde Carles Motas va agrair la feina de la gent del clubs que treballen per tirar-ho endavant, va anunciar el canvi de gespa a Vilartagues i va demanar que portessin el nom de Sant Feliu arreu amb valors esportius.

El presentador va acomiadar l’acte, desitjant una bona Temporada a tots i finalment es va procedir a fer una foto de família al centre del terreny de joc.

Foto: www.jccfotografia.com

El més llegit

I després