I després

MARC GASCONS PRESENTA LLIBRE A LA BIBLIOTECA

Compartiu aquesta història

El proper divendres 6 d’octubre a les 19:00 h. es presentarà a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit el llibre “Tinars, el gust per la tradició” (Planeta Gastro), a càrrec de Marc Gascons, amb motiu de la campanya Biblioteques amb gust, a les Biblioteques del Baix Empordà, una activitat que té el propòsit de donar a conèixer el patrimoni gastronòmic de la comarca.

El xef ganxó declarava que “es tracta d’un projecte que ens feia molta il·lusió, és un recorregut per la història, les anècdotes, l’entorn i l’evolució de casa nostra. Amb ell hem volgut transmetre la nostra essència; la nostra aposta perquè Tinars representi la convivència perfecta entre tradició i modernitat, la cuina d’ahir, d’avui i de demà; l’obsessió mantinguda en el temps per la qualitat, els productes de proximitat i de temporada”.

El llibre està escrit a quatre mans per Marc Gascons i l’escriptora i periodista Carme Casas, autora també del pròleg, en el qual afirma:”Avui dia no hi ha restaurant de prestigi que no tingui un llibre amb fotos i descripcions de les seves creacions. I aquesta era una assignatura pendent de Tinars que ara volem superar amb nota. Comprovareu a través del seu contingut que la seva cuina és fruit del treball de tres generacions, però que el més important ha estat arribar fins aquí sabent harmonitzar la tradició i la modernitat, i fent que convisquin perfectament sabors, textures i ingredients”.

El llibre s’ha editat en català, castellà i anglès i es podrà adquirir en el decurs de la presentació, a les llibreries i a diverses plataformes digitals.

 

El més llegit

I després