I després

Torna el Nomad Festival en una edició especial de Revetlla de Sant Joan

Entre els dies 21 i 24 de juny, torna als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols el Nomad Festival en la seva quarta edició, un esdeveniment itinerant amb música en directe, foodtrucks, activitats familiars i Market de moda. A través d’aquesta proposta es fusionen diverses disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure, coincidint amb l’inici de l’estiu i la celebració de la revetlla de Sant Joan.

Compartiu aquesta història

Entre els dies 21 i 24 de juny, torna als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols el Nomad Festival en la seva quarta edició, un esdeveniment itinerant amb música en directe, foodtrucks, activitats familiars i Market de moda.
A través d’aquesta proposta es fusionen diverses disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure, coincidint amb l’inici de l’estiu i la celebració de la revetlla de Sant Joan. Clicant aquí podeu consultar tota la programació.

Les activitats arrencaran el divendres 21 a partir de les 17.30 hores i restarà obert del 22 al 24 de juny durant tot el dia amb entrada gratuïta. La programació combinarà oci diürn i nocturn per a totes les edats i perfils i s’agruparà en quatre àmbits: la música en directe; els foodtrucks amb streetfood d’arreu del món; el Petit Nomad, el programa d’entreteniment per a tota la família; i l’espai Market, ideal per conèixer noves marques independents.
La música serà una protagonista destacada amb una programació que tindrà el seu punt culminant durant la revetlla de Sant Joan, amb festa fins les cinc de la matinada.

Els més petits també hi trobaran un espai pensat per a ells amb el Petit Nomad. Als Jardins Juli Garreta hi hauran diversos tallers de manualitats, jocs guiats, pinta cares, tallers de malabars, entre altres propostes. Estarà obert a partir del dissabte des de les 12 del migdia fins les 10 de la nit. L’accés a totes les activitats tindrà un preu de 5 euros, que permetrà gaudir de tots els tallers i jocs que es desitgi durant un mateix dia.
La programació també inclou cada dia diversos espectacles d’animació gratuïts. S’hi podran trobar jocs d’aigua, conta contes del pallasso Eudald Casals, discoteca infantil o un espectacle d’acrobàcies i malabars. A més, Els Imperdibles s’encarregaran d’animar tant a grans com a petits.

L’equip del Market ha fet la selecció d’una quarantena de marques de moda, disseny i artesania, i continuarà apostant per les marques locals i conceptes com l’slowfashion, conegut també com a moda sostenible.
A la zona s’hi instal·laran setze foodtrucks amb propostes de menjar de qualitat i representatius de diferents gastronomies del món. Els seus col·laboradors, Estrella Damm i Schweppes, seran també presents a la barra que estarà oberta durant tot el dia a l’exterior, juntament amb diversos espai chill out a l’aire lliure.

El Nomad Festival va néixer de la voluntat d’unir diferents disciplines culturals i fer-les itinerants per diferents poblacions catalanes per estendre l’experiència arreu del territori. Sant Feliu és una de les parades més consolidades al calendari de l’esdeveniment.

 

El més llegit

I després