I després

El Centre Excursionista Montclar organitza una sortida a Sadernes, Sant Aniol d’Aguja i al Salt del Brull

La secció d’excursionisme obert del Centre Excursionista Montclar ha organitzat una sortida a Sadernes, Sant Aniol d’Aguja i el Salt del Brull pel 21 de juliol. Es sortirà a les 8 del matí des de l’estació d’autobusos i la tornada està prevista per a les 8 del vespre.

Compartiu aquesta història

Fotografia: Rutes Pirineus

La secció d’excursionisme obert del Centre Excursionista Montclar ha organitzat una sortida a Sadernes, Sant Aniol d’Aguja i el Salt del Brull pel 21 de juliol. Es sortirà a les 8 del matí des de l’estació d’autobusos i la tornada està prevista per a les 8 del vespre. Els participants han de portar menjar, aigua, banyador, tovallola, crema solar, calçat per caminar dins el riu, calçat de recanvi i capelina, i s’ha de confirmar assistència abans del 17 de juliol.

Des de l’organització s’informa que tots els participants han de tenir una assegurança de muntanya i que el Centre no es fa responsable dels accidents que pugui patir qui hi assisteixi sense federar. Trobareu més informació al seu web si cliqueu aquí. També podeu contactar-hi a través del 658.837.199 o enviant un mail a obertmontclar@gmail.com

El més llegit

I després