I després

Torna el Música als Puestus de Mascanada6 a partir del 29 de juny

Angela Hoodoo, Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves, Little Ray, Hot perrito, Spyro Borne i Cool Britannia formen part del cartell d’aquesta edició de concerts gratuïts

Compartiu aquesta història

El 29 de juny torna a Sant Feliu el ‘Música als puestus‘ que organitza Mascanada6. Es tracta d’un cicle musical gratuït que se celebra en llocs emblemàtics de la nostra ciutat per acostar la música a diversos espais amb la intenció de donar visibilitat “a aquests llocs amb interès i encant”, destaca l’entitat.

La primera proposta serà el 29 de juny amb Angela Hoodoo, que portarà el seu country fins a la Rambla del Portalet a les 10 de la nit. Hoodoo és una cantant, compositora i guitarrista de Granada, resident a Màlaga, i el seu àlbum debut ‘Coyote’ està inspirat en la música d’arrel nord-americana. El seu repertori abasta gèneres com ara el western-swing, el R&B, l’alt-country, el folk o el rockabilly.

El 19 de juliol serà el torn de diverses sessions de DJ sota el nom d’’Electro Subhasta’ i que se celebraran a partir de les 20.30 hores a la llotja del peix. Les protagonitzaran Little Ray, Hot perrito i Spyro Borne. A les 10 de la nit es farà una pausa per a una botifarrada i també hi haurà servei de bar tota la nit.

Ja de cara al mes d’agost, el dia 10 a partir de les 10 de la nit al Salvament Marítim, tindrà lloc el ‘Sona la Cançó’ amb Lluís Gavaldà i JoanPau Chaves. Es tracta d’un espectacle entranyable i juganer on repassen en format acústic les cançons més estimades del seu cançoner de manera original i sorprenent.

Abans del concert, des de les 8 del vespre, hi haurà el Food Country, on els assistents es podran relaxar i tastar el menjar de restaurant Malcriat amb música country de fons.

La cloenda de Musica als Puestus serà el 23 d’agost amb Cool Britannia al Passeig de Rius i Calvet a les 10 de la nit. Oferiran un tribut a la música brit pop on reviuran peces dels Oasis, Blur, Suede o Kula Shaker.

El més llegit

I després