I després

El Club Nàutic acollirà el Campionat d’Espanya d’ILCA 6 a partir de dilluns

Participaran en la prova 5 esportistes de Sant Feliu de Guíxols del total de vora 130 que en formaran part

Compartiu aquesta història

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols acollirà a partir del proper dilluns 17 de juny el Campionat d’Espanya d’ILCA 6, que s’allargarà fins el divendres dia 21.

Hi participaran 128 esportistes de 10 comunitats autònomes diferents. Una quarantena de participants són catalans, entre els quals s’hi troben els 5 esportistes locals Quim Ferrer, Alejandro Constans, Jan Poveda, Ricard Garriga i Guillem Llanos.

Maribel Vela, gerent el club, destaca la bona fama que té Sant Feliu per fer regates i es mostra molt il·lusionada per l’organització d’aquest esdeveniment a la ciutat.

Vela també convida a la ciutadania i visitants a apropar-se al port a primera hora del matí a veure com es prepara la competició i ja de cara al migdia a veure la prova, per exemple, des de l’escullera.

Maribel Vela també destaca la importància del turisme esportiu per a la dinamització de la ciutat i de l’impacte econòmic que provoquen aquests esdeveniments, amb l’arribada dels participants, els seus equips i acompanyants al municipi.

La prova està organitzada pel Club Nàutic de la nostra ciutat i la Real Federación Española de Vela i compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, la Federació Catalana de Vela, l’Associació Española de la Classe ILCA i el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu.

El més llegit

I després