I després

Torna el Guíxols Gaudeix: compreu a Sant Feliu i aconseguiu vals de compra per gastar a la ciutat

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 9 de juliol torna a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de la campanya ‘Guíxols gaudeix’, on comprant als establiments adherits a la campanya es poden aconseguir vals de compra per seguir gastant en aquests establiments.

Només cal omplir la butlleta que trobareu als negocis participants i en edificis municipals amb els segells que obtindreu al fer compres mínimes de 15 euros en els establiments adherits. Un cop tingueu els 10 segells, podreu anar a l’Oficina de Turisme i automàticament us donaran un val de compra de 10 euros.

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, recorda que aquesta campanya “és una molt bona manera d’incentivar el consum local, de conèixer els nostres establiments, i fer que els diners es vagin quedant a la ciutat i hi vagin circulant”.

A més, entre totes les butlletes entregades a l’Oficina de Turisme es sortejaran tres grans premis entre tots el participants:

1r premi: vals de compra valorats en 2.000€.
2n premi: vals de compra valorats en 1.000€.
3r premi: vals de compra valorats en 500€.
10 premis de 150€ en forma de vals de compra.

Podeu consultar més informació fent clic aquí. La campanya finalitza el 4 de setembre.

 

El Porta Ferrada participa en el ‘Guíxols gaudeix’

Presentant a l’estand del Village del Guíxols Arena un tiquet de compra d’aquell mateix dia (d’un import mínim de 15€ en algun dels establiments adherits a la campanya) i l’entrada de l’espectacle del Guíxols Arena, s’entrarà en el sorteig de 100€ en vals de compra.

El més llegit

I després