I després

L’alcalde de Sant Feliu creu que la suspensió de llicències d’obres a Punta Brava pot generar malestar, però es fa per protegir l’entorn

Compartiu aquesta història

Carles Motas recorda que no són el primer consistori que pren aquesta mesura

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols assumeix que la suspensió de llicències a Punta Brava pot generar malestar a aquelles persones que tenien previst edificar-hi, però assenyala que ho fan per tal de “protegir un entorn sensible”. En aquest sentit, l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, explica que durant aquest any de suspensió aprofitaran per adequar el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) al Pla Director Urbanístic (PDU) aprovat per la Generalitat. D’aquesta manera, assenyala Motas, podran concedir les llicències de manera “jurídicament impecable”, en cas que alguna persona ho recorri perquè no hi està d’acord.

De fet, Motas explica que han guanyat el contenciós administratiu que va plantejar un propietari que pretenia construir tres habitatges a la zona, però l’Ajuntament només els va donar permís per fer-ne dos. “De moment el jutjat ens ha donat la raó, però aquest propietari té dret a recórrer la decisió”, assenyala l’alcalde.

Motas deixa clar que des de l’Ajuntament han estat “molt estrictes” a l’hora d’expedir les llicències d’obres en aquesta zona i recorda que es tracta d’un espai “sensible”. El batlle ganxó remarca que per evitar més contenciosos han pres la decisió de suspendre les llicències d’obres a la zona i recorda que no són el primer consistori que adopta la mesura.

“Volem assegurar-nos que el que fem és correcte i impecable jurídicament i per això hem demanat aquest temps de suspensió”, ha assenyalat Motas que recorda que el consistori té la potestat de prendre aquesta decisió.

El més llegit

I després