I després

THE PROJECT GESTIONARÀ EL FESTIVAL

Compartiu aquesta història

L’empresa The Project serà l’encarregada de gestionar el Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols durant els propers quatre anys. Aquest és el resultat del concurs públic que s’ha realitzat, i en el qual hi han aspirat dues empreses més, Bitò Produccions i Legal Music.
The Project, el nou gestor del Festival, ja era l’empresa amb la qual més es treballava històricament, quan l’Ajuntament el gestionava directament i, després de l’experiència amb Bitó en la passada edició, s’ha considerat pel comitè d’experts que havien de decidir la concessió, que és la més adient de les propostes.
Les tres empreses compten amb una dilatada experiència en l’organització de festivals, com ara el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona o el Guitar Festival BCN, així com en la promoció de concerts en altres esdeveniments, entre d’altres, al Festival Grec, al Festival Castell de Peralada o al mateix Festival de la Porta Ferrada.
El vicealcalde i regidor de Cultura de Sant Feliu de Guíxols, Pere Albó, ha agraït a través d’una nota de premsa, l’interès, l’esforç i la participació alhora que destaca “la gran qualitat de totes tres propostes, fet que demostra la gran estima i potencialitat d’aquest festival, el més antic de Catalunya”.
També es destaca que “durant aquests quatre anys, The Project té l’objectiu d’aprofundir en el caràcter interdisciplinari de l’esdeveniment i convertir el Festival en una gran festa de la cultura, en complicitat amb el teixit cultural, educatiu, comercial i empresarial del municipi i la comarca”. Apunten que així mateix, “es buscarà un equilibri entre noms consolidats i talents emergents de l’escena nacional i internacional. A més, també destaquen que “es vol potenciar la internacionalització del Festival, i ja han anunciat que es presentarà arreu d’Europa. Subratllen l’aliança entre The Project i El Terrat, la productora d’Andreu Buenafuente, “que de ben segur aportarà un nou tarannà i una major projecció mediàtica de l’esdeveniment”.
The Project presentarà la programació de la 52a edició del Festival durant la primera quinzena de maig.

El més llegit

I després