Recordareu que ja varem publicar fa uns dies la notícia sobre els nous treballs de l’associació FPG (Fenómenos Paranormales Girona) on, en l’equip de 6 persones que varen rastrejar el Monestir, Les Vetlladores i el cementiri, s’hi troben dos guixolencs. en Jordi i en Xavi.
Ens quedava pendent d’acostar-vos algunes psicofonies (veus capturades per aparells enmig del silenci) que ja ens varen sorprendre en la investigació que fa un any es va fer a l’antic hospital. Al final d’aquest article trobareu el link per escoltar la notícia en la qual n’incorporem tres d’inèdites.
Però ha sorgit un altre espai on el propietari i altres persones que coneixen la finca asseguren que s’hi apareix la figura d’una dona. Estem parlant de la Casa Rovira (davant del col·legi Gaziel, antiga residència de la família Langdon-Davis), una finca en la qual esperen desplegar tots els seus estris si el nou propietari (que viu a alemanya) els acaba donant permís.
Tot plegat ho podeu escoltar en la segona de les notícies de l’apartar “A la carta” del nostre web: http://www.rsf.fm/a-la-carta-2-2/

ROVIRA FACE