La Secció d’Espectacles del Centre Excursionista Montclar programa la temporada d’hivern d’espectacles infantils al seu teatre quinzenalment tot presentant funcions divertides i didàctiques, per tal que els més petits puguin gaudir d’unes tardes de diumenge entretingudes i participatives.

Aquest diumenge 5 de febrer, continua la temporada amb un espectacle- concert de cançó i narració de contes, “Casadellops” a càrrec de l’actriu, cantant i professora de veu Paca Rodrigo. El conte que sosté l’espectacle és un collage de textos d’Elias Canetti, Nazim Hikmet i contes tradicionals.

Paca Rodrigo interpreta tot tipus de música, des de Mozart i cançó tradicional a les seves pròpies composicions inspirades en el jazz i la música ètnica. Ha treballat en espectacles teatrals i de dansa, amb Lluis Pascual, Carles Santos, Teatre de la Claca, Joan-Albert Amargós, Jordi Sabatés i molts d’altres.

L’espectacle començarà a les 18h i tindrà una durada d’aproximadament una hora. Tot seguit l’organització informa que es pot berenar a l’espai de “La Kafeta”, amb preus molt assequibles.

Podeu consultar la programació d’espectacles al web de la secció: http://teatremontclar.wordpress.com/programacio/ o bé seguir-los a través del Facebook: Teatre Montclar.