I després

Tancat el trànsit rodat a l’Avinguda Juli Garreta fins divendres amb afectacions en parades de la Montdela

Les parades de La Montdela del Passeig, els gronxadors i el Monestir, estan anul.lades

Compartiu aquesta història

Des d’aquest dilluns està tancada al trànsit rodat l’Avinguda Juli Garreta, des del sector del Passeig del Mar i fins el carrer Mercè. Les afectacions està previst que durin fins el proper divendres a la tarda. En aquestes jornades es preveu retirar l’actual paviment abans de fer el nou asfaltat. La previsió és que aquesta nova pavimentació estigui acabada el proper dijous i que divendres es facin les feines de pintat i senyalització del vial.

Cal recordar que durant aquests dies queda tallat el trànsit i també l’accés rodat als carrers que comuniquen amb aquesta avinguda. Un cop acabada l’obra, Juli Garreta serà una via de plataforma única, és a dir, la zona de vianants i la del trànsit de vehicles estaran a la mateixa alçada, però separades per jardineres. Un cop acabi aquesta reforma, quedarà pendent d’ultimar la del carrer Callao, actualment en marxa, i la finalització de la reforma de la plaça del Monestir.

Pel que fa a l’autobús urbà de La Montdela, també patirà diverses afectacions d’aquest dies. Fins el proper divendres, les parades del Passeig, dels gronxadors i del Monestir, queden anul.lades.

El més llegit

I després