I després

Tancament de carrers per obres i possibilitat de nous aparcaments a l’Eixample Decimonònic de SFG

Compartiu aquesta història

Acabada la temporada estiuenca, les obres tornen a ser notícia als carrers de la Ciutat, que per l’arranjament de voreres i la reposició de l’asfalt, s’han de tallar i desviar-ne el trànsit.

Aquest dilluns, es tancarà el carrer Aden, entre Miquel Surís i Plaça del Nord, a continuació el Sant Adolf, l’asfaltat de Santa Llúcia es farà quan acabin de Aden i, posteriorment, Penitència, Alba i Sant Fèlix Màrtir.

D’altra banda, ens han arribat informacions que l’Ajuntament estaria negociant amb propietaris de l’Eixample Decimonònic que tenen solars, on en el futur s’ha de construir, i que, mentre es reactiva el sector, podrien cedir-los per habilitar aparcaments provisionals i esponjar així el sector a l’espera de nous espais com les places del Sol i del Puig.

A la zona hi ha finques com l’antiga fàbrica Pont, l’antic magatzem Subirós o l’antic garatge de la Montdela de Transports Chavarria, que, entre altres, podrien donar cabuda a prop de 150 vehicles. De moment s’estan negociant fórmules i en pocs dies, segurament, s’obtindran respostes.

Un dels solars que ha estat donant aquest servei durant molts mesos és el resultant de l’enderrocament de les finques que impedien l’enllaç del carrer Santa Magdalena amb el carrer de Les Eres creuant el carrer de Girona.

En aquest espai a partir del dimecres, 15 de setembre, no s’hi podrà aparcar ja que es començarà a habilitar per a l’inici de les obres particulars que es començaran a executar el dilluns dia 20 de setembre.

El més llegit

I després